persoonlijk familieportret


Laat een superleuk, persoonlijk familieportret maken. Een uniek cadeau voor jezelf of anderen. Lijst het familieportret in en hang ‘m aan je muur, of geef het als cadeau aan een familielid of vriend.

Hoe werkt het bestellen van een persoonlijk portret?

  1. Je krijgt een portret op A4 formaat (21 x 29,7 cm), met de hand gemaakt op mooi, stevig aquarelpapier. Wil je een familieportret op A3 formaat? Vraag me naar de mogelijkheden.
  2. Op het familieportret staan maximaal 5 personen. Wil je er meer mensen op? Vraag me naar de mogelijkheden.
  3. Mail de foto’s voor de persoonlijke illustratie naar: info@annagarssen.nl of bestel ‘m in mijn Etsy shop. Vragen stellen mag ook altijd, via hetzelfde mailadres.
  4. Bij een bestelling via de mail ontvang je een bevestiging (per mail), inclusief een betaalverzoek. Als je het fijn vindt, stuur ik je een factuur.
  5. Kies een foto van goede kwaliteit en waar de personen goed te zien zijn. Twijfel je over de foto? Laat het weten en ik kijk met je mee! Geef bij de mail aan wat je graag terug wilt zien op de illustratie en waarvoor je deze wilt gaan gebruiken.
  6. Wil je zien hoe het portretje wordt en eventueel nog feedback geven voordat ik het definitief naar je opstuur? Laat het me weten. Dan mail of app ik je een foto van mijn schets.
  7. Zodra ik de foto ontvang, ga ik voor je aan de slag. Het tekenen duurt ongeveer 5 – 10 werkdagen.
  8. Je ontvangt een bericht wanneer het persoonlijke portret klaar is. Dan stuur ik het portret naar je op in een stevige envelop, zodat ‘ie mooi bij je aankomt!

Extra informatie:

★ Ik vind het heel leuk om echt iemands karakter te ‘vangen’, maar houd er rekening mee dat ik een eigen interpretatie maak van de foto/foto’s. Het is dus geen een op een kopie van de aangeleverde foto.
★ De bestelde illustratie is alleen voor persoonlijk gebruik. Wil je deze vermeerderen of voor commerciële doeleinden gebruiken? Zoals bijvoorbeeld voor een logo, om te kopiëren, om op andere producten te laten drukken? Laat het me dan weten. Hieraan zijn namelijk andere rechten en prijzen verbonden.
★ Persoonlijke illustraties worden speciaal voor jou gemaakt dus retourneren is niet mogelijk.

Prijs: €85,- + verzenden

⇩ Hieronder vind je een aantal voorbeelden van portretten die ik eerder maakte! Zo zie je welke stijl ik ook voor jouw persoonlijke portret zal gebruiken.