over mij


Hallo! Ik ben Anna Garssen en ik woon in Nederland, Culemborg. Al sinds ik heel jong was hou ik van tekenen, schrijven en andere creatieve dingen. Ook was ik altijd al erg geïnteresseerd in mensen. Daarom ging ik psychologie studeren en ben afgestudeerd als gezondheidspsycholoog bij Universiteit Utrecht. Omdat ik de creativiteit in mijn leven miste, ging ik parttime werken én Grafische Vormgeving studeren bij het Grafisch Lyceum Utrecht.

Ook zette ik een eigen bedrijf op: tekenjeknuffel, waar ik knuffels naaide naar het ontwerp van kindertekeningen.
Vervolgens ben ik vooral veel gaan illustreren, een droom die uitkwam!

Thema’s die ik leuk vind om te gebruiken: mensen en emoties, sociale interacties, mentale gezondheid (en specifiek ook hoogbegaafheid & hsp), het dagelijks leven en fantasie. Mijn illustraties reflecteren mijn interesse in psychologie! Ik wil met mijn illustraties graag gevoelens overbrengen, zodat mensen zichzelf erin herkennen en zich gezien & begrepen voelen.

Naast het illustreren, vind het geweldig om mama te zijn van mijn twee zoons, ik ben ook gek mijn man, op bakken, mooie boeken lezen, rondjes lopen terwijl ik een interssante podcast luister (buiten dan hé) en kinderverhalen verzinnen.

▲ To say hello // info@annagarssen.nl //

Save