Masterclass schoolgesprekken


In deze masterclass leer ik je hoe je als betrokken ouder ook de lastige schoolgesprekken goed aanpakt.

Ik leer je hoe jij je sterk voelt in zo’n gesprek en je meer voor je kind kan doen.

Voor wie: ouders die aanlopen tegen lastige gesprekken op school en graag willen dat deze geprekken beter gaan,

zodat ze er meer uit kunnen halen.


Klik op de link om deze masterclass te kopen via een mailtje aan info@annagarssen.nl Je krijgt dan van mij zo snel mogelijk een betalingsverzoek en na betaling de link naar de masterclass én een bonus!

  • Masterclass Leer beter omgaan met lastige schoolgesprekken (kost je maar een kleine 19 minuten van je tijd!)
  • Bonus: een artikel met nóg meer tips over ‘Beter omgaan met lastige gesprekken op school‘.

Het kan ook anders

Weg met die onzekerheid, frustratie en angst. Leer om zelf de leiding te nemen over schoolgesprekken. Ook weleens gedacht: voelde ik me maar beter over die gesprekken? Maar je weet niet hoe?

Ik leer je graag hoe ik schoolgesprekken voer. Hoe ik ervoor zorg dat ik tijdens elk gesprek stevig in mijn schoenen sta en mijn punten duidelijk overbreng, zonder dat het me teveel energie en tijd kost. Door alle geprekken op verschillende scholen die ik heb gehad, heb ik veel geleerd over persoonlijk leiderschap en hoe ik mijn energie behoud. In deze masterclass leer ik je mijn tools.