De inspiratie van Marieke Kegler (SewNatural) 2


In 2011 deed ik een aantal interviews met mensen die ik erg inspirerend vind en nu, 8 jaar later, wil ik daar heel graag mee doorgaan! Ik vind het leuk om eerst de interviews uit 2011 met jullie te delen, met nieuwe illustraties erbij. Het 4e interview dat ik in 2011 deed over je innerlijke stem was met Marieke Kegler.


Marieke heeft nu een prachtige website: SewNatural met naaipatronen en online workshops waarmee je zelf een eerlijke garderobe kunt maken. Hoe mooi is dat! Ze heeft ook een blog op haar site met allemaal nuttige naai- en reparatietips!


Leave a comment

Your email address will not be published.

2 thoughts on “De inspiratie van Marieke Kegler (SewNatural)

    • Anna Post author

      Leuk dat je weer wat gaat naaien! Ga je nu een online naaiworkshop bij Marieke doen? Ik heb een keer een leuk truitje via haar gemaakt, heel leuk en fijne, duidelijke uitleg!